Buitenschoolse opvang

In De Westereen wordt op verschillende locaties buitenschoolse opvang aangeboden.
 

Kids First

BSO De Westereen is een locatie voor buitenschoolse opvang in Zwaagwesteinde. Kinderen van 4 tot 12 jaar zijn welkom om te komen spelen.
Als kinderen groter worden en naar de basisschool gaan, veranderen hun behoeftes mee. Ze spelen samen, sluiten vriendschappen en leren grenzen kennen. Zeker oudere kinderen willen vanuit zichzelf de wereld verkennen en leren van nieuwe ervaringen. Onze pedagogische medewerkers spelen daar uitstekend op in. De buitenschoolse opvang (BSO) is de opvang voor- en na schooltijd, op margedagen en tijdens schoolvakanties.
 
Badhuswei 1D
9271 VA  De Westereen
Tel: 06-19975663
BSO-Westereen@kidsfirst.nl
 

Berne-opfang It Boefke

 

WAAR KINDEREN ZICH DIRECT THUIS VOELEN

 

Berne-opfang It Boefke vindt u in De Westereen in het voormalig politiebureau aan de Eksterstrjitte. We zijn goed bereikbaar, ook vanuit Twijzelerheide en Zwagerbosch. Naast ons pand is ruime parkeergelegenheid.
Veel buiten spelen in een natuurlijke omgeving waar veel valt te ontdekken. De kinderen kunnen heerlijk in de moestuin groenten verbouwen en zo de natuur ervaren van groeien en bloeien. Elke dag stimuleren we het bewegen door o.a. de kruiptunnel en een Hippie Skippie.
 
Contact via website: www.berne-opfangitboefke.nl